Kerstverhalen

Om in de kerstsfeer te komen heb ik een aantal kerstverhalen bij elkaar gezocht.

kerst1

Nathalie Cox schreef “Een onverwachte kerst” speciaal voor de kerstdagen, voor de fans van Love Actually en The Holiday.
Charlie houdt niet van Kerstmis, en dit zou wel eens de ergste decembermaand van haar leven kunnen worden. Haar vriend heeft haar ingeruild voor zijn personal trainer, haar appartement is getroffen door een gaslek en haar moeder heeft besloten de feestdagen met haar vijfde man in Australië door te brengen.
Nathalie Cox is het pseudoniem van een auteur van wie boeken al 100.000 exemplaren zijn verkocht.
Boekerij Meulenhoff – Oktober 2018

 

vwBOkerstopcarnton0718.inddTamara Alexander schreeft “Kerst op Carnton“. In de nadagen van de Amerikaanse burgeroorlog ontdekken een gewonde soldaat en een behoeftige weduwe de ware betekenis van Kerstmis – en van opofferende liefde. Aletta Prescott, onlangs weduwe geworden, worstelt om in het leven overeind te blijven samen met haar zes jaar oude zoon. Terwijl de bank haar huis dreigt te ontruimen, biedt een toevallige ontmoeting met een gewonde soldaat een nieuwe kans – en vriendschap. Maar kan Aletta deze man vertrouwen?
Uitgeverij van Wijnen – Oktober 2018

 

kerst5Een dag in december” van Josie Silver is een onvergetelijk liefdesverhaal voor de liefhebbers van de boeken van Jojo Moyes en Nicholas Sparks. Laurie is er zeker van dat liefde op het eerste gezicht niet bestaat. Het leven is geen romantische film, toch? Maar dan, op een besneeuwde decemberdag, ziet ze vanuit de bus een jongen bij de halte van wie ze vóélt dat hij de ware is. Hun ogen ontmoeten elkaar, er is een magisch moment… en dan rijdt de bus door. Ze denkt dat ze de jongen nooit meer tegen het lijf zal lopen. Maar een jaar later stelt haar beste vriendin Sarah haar tijdens kerst voor aan de nieuwe liefde van haar leven. En dat is… de jongen van de bushalte. Vastbesloten om hem te laten gaan, gaat Laurie verder met haar leven, maar wat als het lot andere plannen heeft?
Luitingh Sijthoff – September 2018

Meer:
kerst2  kerst7   kerst3  kerst6    kerst1

Lees ook:

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s