Goede voornemens?

Een nieuw jaar, nieuwe voornemens. Veel mensen gaan de eerste weken van het jaar vol goede moed aan de slag met afvallen, stoppen met roken, meer sporten. Geloof jij net als ik hier niet in, waarom wachten tot 1 januari om een verandering in je lifestyle door te voeren?

Erg populair zijn de Bucketlist-boeken op dit moment, maar misschien wil jij je wensen, dromen en doelen in het leven helemaal niet netjes in kaart brengen in een bucket list en ze daarna systematisch af werken. In het F*ck it boek kun je noteren wat je allemaal niet hoeft te doen van jezelf.
Oktober 2017 – Imagebooks & Augustus 2017 RuitenbergBoek

12.3Van populair weblog naar New York Times-bestseller is dit hét boek voor zelfhulphaters! Stop met altijd maar positief zijn, en leer in plaats daarvan om te gaan met je tekortkomingen en de tegenslagen in het leven. Zodra je niet meer wegrent voor je angsten, fouten en onzekerheden maar de pijnlijke waarheid onder ogen durft te zien, vind je de moed en het zelfvertrouwen waar je in deze tijd zo’n behoefte aan hebt. Mark Manson geeft je met “De edele kunst van Not Giving a F*ck” de tools om te kiezen waar jij om geeft, en dus ook waar je niet om geeft. Dat idee omarmen werkt bevrijdend. Humoristisch en vol goede grappen, maar bovenal ondersteund door wetenschappelijk onderzoek.
April 2017 – Bruna

12.4Je leven steeds leuker maken, met steeds minder moeite. Dat is waar ‘Steeds leuker‘ om draait. Want eindeloos ploeteren is prima, maar op de bank zitten met een goed boek, een kop thee en een glimlach op je snoet is ook fijn. In dit praktische boek presenteert Jelle Hermus de korte route naar een leuker leven. Hij laat zien hoe je – door het zetten van de juiste kleine stappen – je leven snel in een opwaartse spiraal kunt brengen. Jelle Hermus is oprichter van online platform soChicken.nl – waar maandelijks ruim 600.000 mensen komen broeden op een leuker leven. Zijn wekelijkse nieuwsbrief wordt gelezen door meer 140.000 mensen en zijn populaire Broednest cursussen hebben duizenden mensen geholpen om het leven stap voor stap steeds leuker te maken.
November 2017 – VBK Media

Ik wens jullie een fijne jaarwisseling en een geweldig 2018 toe!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s