Nieuw boekenseizoen

Vorige week ben ik, samen met mijn collega, naar de boekenbeurs in Houten geweest. Tijdens deze beurs laten (bijna) alle uitgeverijen hun nieuwe aanbod zien voor de komende maanden. Tevens is er dan de mogelijkheid om de boeken in te kopen. Tijdens deze beurs hebben we de titels gezien die tussen nu en februari uit gaan komen. Het aanbod deze keer was weer erg groot. Hoewel van elk genre titels uit gaan komen, zijn het opvallend veel literaire boeken die gaan verschijnen. Dit tot in tegenstelling met de zomerbeurs, toen het vooral spannende boeken waren. Dit is ook wel logisch, net voor de zomer en de “Spannende boekenweken” .

Er komen literaire titels aan van o.a. John Boyne, Mario Vargas Llosa,  Haruki Murukami, Fay Weldon, Bert Natter, Nathan Englander, Jane Gardam en Kader Abdolah.

Nieuwe spannende boeken komen o.a. van Harlan Coben, M.J. Arlidge, Dennis Lehane, Robert Harris, Michael Robotham, Lee Child, Baantjer, Indridason, Grisham en Baldacci.

Nieuwe historische, romantische boeken komen o.a van Jenna Blum, Jeffrey Archer en Ildefonso Falcones.

Natuurlijk hebben we de titels van deze auteurs ingekocht en zijn ze binnenkort te leen bij de Bibliotheek Eindhoven. Er komen echter nog meer mooie titels aan. Minder bekende auteurs, debutanten en informatieve boeken. Een selectie hieruit ga ik de komende maanden bespreken in dit blog. Ook geef ik weer een inspiratieochtend, op dinsdag 10 oktober ga ik vertellen over tips en trends die me zijn opgevallen. Je kunt je gratis aanmelden via: Inspiratieochtend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s