Beursbezoek

Vorige week zijn we weer naar de inkoopbeurs geweest. Er kwamen weer ontzettend veel leuke en interessante titels voorbij. Ik ben nog druk bezig om alles uit te zoeken maar wil je toch al wat titels laten zien om naar uit te kijken.

Loriginaat ik beginnen met de titel waar je op de beurs niet omheen kon, de nieuwe Dan Brown, “Origin”. Deze titel verschijnt pas in oktober maar de uitgeverij geeft zelf aan dat ze de grootste marketingcampagne van 2017 gaan opzetten. Dat was nu al te merken. Het boek verschijnt wereldwijd op dezelfde dag en is omgeven door mysterie. Niemand weet waar het over gaat en hoe het eruit gaat zien.
Ook Jo Nesbo, Camilla Läckberg, David Lagercrantz, Ruth Rendell, Karin Slaugther, James Patterson, M.J. Arlidge en Michael Connelly leveren nieuwe spannende titels af.

Verder komt Simone van de Vlugt met twee nieuwe titels. Een Italiaanse liefdesgeschiedenis “Ginevra” en een thriller, “De Doorbraak”. Meer titels van Nederlandse bodem komen van Vonne van der Meer “Brood zout wijn”,  Jan Siebelink “De buurjongen” en Esther Verhoef komt met “Nazomer”.

In september komt Griet Op de Beeck met “Het beste wat we hebben”. Het eerste deel van een trilogie. Meer literatuur komt van Salman Rushdie “De familie Golden”, Paul Theroux “Moederland”, Nicole Krauss met “Donker woud”, “Allemans gek” van Richard Russo en Tatiana de Rosnay met “Obsessie”. Deze laatste titel is al verschenen en te leen in de bibliotheek.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s