Muziek

Dit voorjaar verschijnen er twee boeken gerelateerd aan een muziekinstrument.

Min Kym heeft een absoluut gehoor, speelt al vanaf haar zesde viool en wordt op haar zevende – als jongste student ooit – toegelaten op de prestigeuze Purcell School of Music. Als ze 21 is vindt Min haar viool, een instrument waarmee ze onlosmakelijk verbonden is. Ze heeft er een persoonlijke band mee. Een zeldzame Stradivarius uit 1696. Ze neemt een cd op en staat op het punt om op wereldtournee te gaan. Maar dan op een noodlottig moment, wordt in een treinstation haar viool gestolen. Zonder viool verliest Min een deel van haar identiteit en raak in een isolement.
In onderstaand filmpje zie je Min Kym optreden bij RTL Late Night:

In “Verloren” worden de memoires van wonderkind Min Kym verteld.
April 2017 – Hollands Diep

In tegenstelling tot voorgaand boek, waarin professioneel muziek wordt gemaakt, gaat “Uked” juist over amateurmuziek. Het boek gaat over de ukelele met een missie: zoveel mogelijk mensen de droom teruggeven dat ze zelf muziek kunnen maken, met zomin mogelijk verplichtingen en verwachtingen, en meer plezier. De ukelele is veruit het makkelijkste instrument om te leren spelen. En daarom waarschijnlijk ook het leukste. Binnen een paar uur beheers je de basis en kun je al nummers gaan spelen. In onderstaand filmpje leggen Liselotte Goed en Barbara Tammes uit wat de ukelele met je kan doen.
September 2017 – Singel Uitgeverijen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s