Feelgood

Deze twee hartverwarmende boeken werden aangeboden.

Het boek “De grote kans van Edsel Bronfman” is voor de lezers van “Het Rosie Project” en “De 100-jarige man die uit het raam klom”. Een aanstekelijk liefdesverhaal.
Edsel Bronfman, vierendertig jaar en op velerlei gebied verbazingwekkend onervaren, heeft een prijs: een weekend in een luxe appartement aan het strand in Florida. Er is echter één voorwaarde: de prijs is uitsluitend bedoeld voor een stel. Binnen 79 dagen moet Edsel op zoek naar een partner. Dit zet Edsel in beweging en heeft een reeks onverwachte avonturen en kleurrijke ontmoetingen tot gevolg. Het boek is geschreven door Daniel Wallace, zijn boeken worden in ruim 25 landen uitgegeven.
April 2017 – Nieuw Amsterdam

Het tweede boek is voor de liefhebbers van “Rainman” en “Intouchables”.  Een autistische jongen en zijn vader maken In De Groene eend een onvergetelijke roadtrip.
De blik van de kleine Isaac staat altijd op oneindig. Hij heeft een zacht gezicht maar binnenin lijkt het leeg. Hij praat niet, behalve als hij schreeuwt. Zijn ouders ziet hij sinds hun scheiding afwisselend. Zijn vader, Eric Dubon, ooit een succesvol striptekenaar, slaagt er maar niet in tot hem door te dringen.
Tot Eric de groene eend van zijn oom erft. Als Isaac de auto ziet, lijkt hij voor het eerst te reageren. Eric ziet het als een teken en besluit tegen de wil van zijn ex Isaac mee te nemen. Achternagezeten door de politie ondernemen vader en zoon een tocht die hun leven voorgoed verandert. Manu Causse (1972) is geboren in Parijs en woont in Toulouse met zijn vrouw. Zijn debuut verschijnt in 5 talen.
April 2017 – Bruna Uitgevers, A.W. – Lezen?

Meer zoals bovenstaande titels:

rosie100Sellou_OM_17,5mm.indd

 

 

Een gedachte over “Feelgood

  1. Pingback: Vakantie leesvoer | de Bibliotheek Eindhoven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s